Køleanlæg

Kontakt os

Køleteknik Sjælland

At levere en velfungerende og driftsøkonomisk køleinstallation med nutidens automatik, som muliggør at man kan styre og overvåge EDB installationer, et serverrum eller bygningsdel, kan ofte være en krævende opgave at udføre. Dette gælder både for komfort, EDB serverrum, kølerum (+3 C°) og frostrum (-21 C°).

På anlægssiden findes er række køleanlægstyper, bygget på forskellige principper, f.eks. direkte ekspanderende kølemiddel (DX), DX sammen med glykolholdig vand (frostsikkert), ammoniak anlæg, butangas anlæg samt anlæg med nyere kølemiddeltyper, som vælges alt efter køleopgaven.

Opbygning af anlæggene designes ud fra de bygningsmæssige rammer og køleopgaven. Generelt opbygges anlæg med en indedel og en udedel. Indedelen kan indeholde kompressordelen eller have ekstern kompressordel. Udedelen kan være tørkøler/frikøler eller en kompressorunit. Kompressordelen ude kan igen være en kompaktmodel eller opdelt i kompressordel og ekstern kondensator. Yderligere anlægsopbygninger findes og der vælges altid ud fra den aktuelle opgave.

 

Styring af køleanlægget kan enten være baseret på en lokal styring som sidder indbygget i køleanlægget eller det kan være baseret på CTS, hvor vi udfører det med CTS programmet TREND, som er en af Europas førende producenter af CTS-anlæg til styring, regulering og overvågning af varme- ventilations- og køleanlæg, samt andre tekniske installationer.

Kontakt os

Dansk HVAC Engineering A/S

Lunagervej 3

2650 Hvidovre

CVR: 30509978

Dansk HVAC Engineering A/S er en faglig teknisk velfunderet teknikentreprenørvirksomhed, etableret i 2003, som både er udførende, projekterende og rådgivende og som ud over at udføre den tekniske implementering af projekter, også lægger stor vægt på projektstyring og anlægsdokumentation.

 

Vi er sikkerhedsgodkendte og HEM godkendte (meget høj klassificering) til forsvaret.
Vi har 24/7 udkald til kritiske IT-installationer, serverrum etc. hos forsvaret. Det er der ikke mange andre firmaer der er. Læs mere om det her.