Læs de seneste nyheder og blogindlæg

 • 15/02/2024
  Brand i ventilationsanlæg

  Det er ikke ukendt, at der gennem tiderne er blevet taget meget let på brandsikring af ventilationsanlæg.

  Det er først når man har set brand i kanaler og ventilationsanlæg, at man forstår alvoren.
  Det ligner mest af alt en stor stjernekaster og det går meget hurtigt.

  Når vi taler brandsikring, så taler vi om 2 forskellige scenarier:

  Brandsikring af selve ventilationsanlægget og brandsikring af de områder som ventilationsanlæggets kanaler gennembryder.

  Det er vigtigt at brandsikre ventilationsanlæg og ventilationskanaler for at undgå, at hvis der opstår brand et sted, at branden og røgen hurtigt spredes rundt i en bygning.
  Ventilationskanaler skal i sin helhed havde en brandmodstand tilsvarende de brandsektioner de føres igennem.

  Der findes et stort udvalg af automatiske brandspjæld med tilhørende brandautomatik, som fint løser denne opgave. Dette sammen med korrekt udført brandisolering og årlig lovpligtig test af brandspjældende vil sikre, at brand og røg ikke spredes via ventilationsanlæggets kanalsystem.

  Læs mere
 • 09/02/2024
  Energioptimering af ventilationsanlæg

  Et velfungerende ventilationsanlæg er afgørende for at sikre dine medarbejdere optimal luftkvalitet, så de kan præstere deres bedste i de sundeste omgivelser. Desværre ved de færreste virksomheder hvilke fordele, der kan være ved at energioptimere deres ventilationsanlæg. Du kan nemlig både reducere din virksomheds energiforbrug betydeligt, spare penge, forøge indeklimaet og bidrage til en bedre løsning for klimaet. I en tid med store krav til energioptimering og bæredygtige løsninger er det vigtigere end nogensinde.

   

  Herunder kan du læse mere om, hvorfor energioptimering er en god idé, og hvilke muligheder du som virksomhed har for at optimere dit ventilationsanlæg.

  Læs mere
 • 23/01/2024
  Erhvervspuljen: Få tilskud til varmepumpe

  Vidste du, at din virksomhed kan få tilskud på op til 50% af de samlede investeringsomkostninger til et energibesparende projekt dækket af Erhvervspuljen? I 2024 er der 640 mio. kr. i puljen, og den lukker, når der ikke er flere penge tilbage. Hvis du som virksomhedsejer drømmer om tilskud til grønne løsninger som for eksempel en varmepumpe, er det nu, du skal overveje at investere i en bæredygtig fremtid.

  Læs videre for at lære mere om, hvem der kan få tilskud fra Erhvervspuljen, og hvordan man ansøger. Dansk HVAC kan hjælpe din virksomhed gennem processen fra ansøgning om tilskud til en varmepumpe til montering og installation. Det sikrer, at din virksomhed får professionel assistance, og at papirarbejdet bliver håndteret korrekt, hvilket forenkler processen og øger chancen for en hurtig og succesfuld grøn omstilling.

  Læs mere

Dansk HVAC Engineering A/S

Lunagervej 3

2650 Hvidovre

CVR: 30509978

Dansk HVAC Engineering A/S er en faglig teknisk velfunderet teknikentreprenørvirksomhed, etableret i 2003, som både er udførende, projekterende og rådgivende og som ud over at udføre den tekniske implementering af projekter, også lægger stor vægt på projektstyring og anlægsdokumentation.

 

Vi er sikkerhedsgodkendte og HEM godkendte (meget høj klassificering) til forsvaret.
Vi har 24/7 udkald til kritiske IT-installationer, serverrum etc. hos forsvaret. Det er der ikke mange andre firmaer der er. Læs mere om det her.